Τον ετήσιο χορό του, διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών με εξαιρετική επιτυχία, στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.
Στη διάρκεια της βραδιάς, κόπηκε η Βασιλόπιτα την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου σεβασμιότατος κ. Ιερώνυμος ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε τα μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους στην κοινωνία αλλά και τη Διοίκηση για το δυναμικό στίγμα από τον πρώτο χρόνο της θητείας του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μιχάλης Φωκάς στο δικό του χαιρετισμό αφού εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έκανε ένα σύντομο απολογισμό έτους για τον Σύνδεσμο και ανέλαβε δεσμεύσεις για ακόμη περισσότερες δράσεις.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι Βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας, κα. Στέλλα Μπίζιου, κ. Βασίλης Κόκκαλης, κα Άννα Βαγενά, κα. Ευαγγελία Λιακούλη και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.
Τον ΑΔΦ Λάρισας, Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος Σπυρίδων Μπαρσάκης.
Τον Διοικητή της 1η Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος Ανδρέας Δούλης.

Στον χορό παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα ΤανιαΔόκου,εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, ο Αντιπρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας κ. Μωυσής Μανουάχ, μαζί με τον Ταμία κ. ΣίμωνΜαγρίζο, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κ. Βασίλης Παπαδόπουλος,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Παιδής και Πέτρος Τσακνάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα μπροστά» κ. Αθανάσιος Μαμάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Γιώργος Γουμενόπουλος, ο Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ κ. Ηρακλής Γερογιώκας και πλήθος μελών και φίλων του Συνδέσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα δεξιώσεων «Βεργίνα».
Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Αθανάσιος Μέρας.