Με επιτυχία και με ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Το τελευταίο «κλείσιμο», έγινε σε πανηγυρικό κλίμα τη Δευτέρα 30 Γενάρη με την Κ.Ο. Θεσσαλίας να φτάνει στο 100,64 % του πλάνου της .

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ χαιρετίζει και συγχαίρει όλους όσοι για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κόμματος και το ενίσχυσαν ακόμα και από το υστέρημά τους.

Ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους και όσους συμπορεύονται μαζί μας, που έδωσαν με επιτυχία και αυτήν τη δύσκολη μάχη.

Ευχαριστεί κάθε άνθρωπο καλής θέλησης που ενισχύει οικονομικά και αναγνωρίζει στο Κόμμα μας και στα μέλη του τα χαρακτηριστικά της ανιδιοτελούς και ακούραστης καθημερινής δράσης, της συνέπειας στην υπεράσπιση των λαϊκών - εργατικών δικαιωμάτων.

Το Κόμμα μας, αντλώντας δύναμη από την επιτυχία της Οικονομικής εξόρμησης θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή να οργανώνει την πάλη στους χώρους δουλειάς, στους χώρους εκπαίδευσης, στις γειτονιές.

Όσο ενισχύεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατή γίνεται η φωνή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Μαζί με όσους μας ενίσχυσαν οικονομικά δίνουμε τη μάχη με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, η οποία αποτελεί την καλύτερη απάντηση απέναντι στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θα ενταθούν μπροστά στην εκλογική μάχη."