Με έντονα ονειρική και συναισθηματική διάθεση, υποδεχόμαστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δώρα, υποσχέσεις αγάπης και πάθους απογειώνουν το ρομαντισμό, αλλά από την άλλη, υπενθυμίσεις και παραλείψεις δημιουργούν ένα ομιχλώδες σκηνικό και κλονίζουν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Αμφιβολίες και σύγχυση θα μπορούσαν να βάλουν φρένο στην ερωτική διάθεσή σας και ίσως μετατρέψουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα σε μια σκοτεινή ομίχλη.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σας ζητά να μην πάρετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, να κοινωνικοποιηθείτε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον αγαπημένο σας. Πηγαίνετε σε ένα ειδυλλιακό μέρος με τον αγαπημένο σας, ανανεώστε τους όρκους αγάπης και ζήστε τις στιγμές, δεν χρειάζεται να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Κι αν είστε μόνοι, γιορτάστε αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων, τιμώντας ό, τι πιο πολυτιμότερο έχετε: τον εαυτό σας.

Διαβάστε παρακάτω τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι νωχελική, είστε μαζεμένοι και χαμένοι στο όνειρο και τη φαντασία. Τώρα περιορίζετε τις εξορμήσεις σας και αναζητάτε ένα ιδιωτικό, οικείο βράδυ με τον αγαπημένο σας. Η εγωιστική και ενθουσιώδης πλευρά σας είναι στο παρασκήνιο, αισθάνεστε πιο άνετα στη μοναξιά σας. Αποφύγετε να αναλάβετε υποχρεώσεις όπου μπορεί να αισθανθείτε πίεση να τις πραγματοποιήσετε. Μπορεί να είστε γενναιόδωροι και να σκορπάτε τον ενθουσιασμό σας στους γύρω σας, ξέροντας πώς να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά τώρα μια πιο ήπια και ίσως πιο διακριτική στάση πιθανότατα σας ταιριάζει καλύτερα. Εκδηλώστε τις ευαισθησίες σας και τη συμπόνια σας στον αγαπημένο σας και κυρίως μην οικτίρετε τον εαυτό σας για τα λάθη του παρελθόντος, τιμήστε τις ανάγκες σας και τα καρμικά σας μαθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια ημέρα για χαρά και διασκέδαση και μπορεί να επωφεληθείτε περισσότερο, βρισκόμενοι ανάμεσα σε φίλους. Η αγάπη δεν είναι τώρα για σας μόνο για τα ζευγάρια, οργανώστε μια εκδήλωση για/με τους φίλους σας, είναι ένας τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας γι’ αυτούς. Πού ξέρετε; Μπορεί και να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας από ένα φίλο ενός φίλου. Τώρα δεν κάνετε σχέδια για την αγάπη, περνάτε ευχάριστα και δέχεστε κοινωνικές προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής. Εάν ωστόσο προκύψει μια απρόσμενη αλλαγή, παραμείνετε ευέλικτοι αντί να κολλάτε στις λεπτομέρειες. Το πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σας κάνει ανοιχτούς, γενναιόδωρους και φιλικούς, υπενθυμίζοντάς σας ότι πρέπει να χαλαρώσετε και να περάσετε χαρούμενες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως σας βρει παρέα με τις υποχρεώσεις σας ή στη δουλειά σας. Ίσως επωμιστείτε κάποιες ευθύνες ή επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να καταστήσουν δύσκολο να χαρείτε αυτή την ξεχωριστή ημέρα όπως θέλετε. Αλλά αν είστε τυχεροί, μπορεί να πάρετε σοκολατάκια και τριαντάφυλλα από έναν κρυφό θαυμαστή στο γραφείο σας! Κάντε λιγότερα φιλόδοξα σχέδια και να είστε απλοί, είναι πιο πολύτιμο από το να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α. Μπορεί να γιορτάσετε την αγάπη με ένα μεγαλοπρεπή τρόπο, πηγαίνοντας σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή ακόμα επιδεικνύοντας τον έρωτά σας δημόσια. Συμβουλή: δεν είναι ώρα να μιλήσετε για προβλήματα με τον αγαπημένο σας, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνετε από το καβούκι σας, είστε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μη χάσετε την ευκαιρία, ο έρωτας τώρα μιλάει άλλη γλώσσα από τη δική σας. Πάρτε τον αγαπημένο σας και φύγετε μακριά, αυτό θα προσθέσει αλατοπίπερο στη σχέση σας. Διασκεδάστε μαζί, ακούστε ξέφρενη μουσική, κάντε κάτι διαφορετικό μαζί, θα αισθάνεστε σαν περιπετειώδεις ταξιδιώτες, ακόμη και αν δεν καταφέρετε να φύγετε από το σπίτι. Θυμηθείτε: Μακριά από τη ζήλια και τα πικρόχολα σχόλια, δεν θέλετε να βάλετε εμπόδια σε ένα ανθηρό μέλλον. Τα έντονα συναισθήματά σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, ίσως δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα τεταμένο. Προστατεύστε εσάς και το σύντροφό σας, μην είστε προκλητικοί, δεν θέλετε την ασφάλεια και τη φροντίδα του;

ΛΕΩΝ

Αφήστε το πάθος και τον ενθουσιασμό να ζωντανέψουν την αγάπη αλλά χαμηλώστε λίγο τους τόνους. Περάστε αυτή την ξεχωριστή ημέρα κεκλεισμένων των θυρών, εκφράστε τον ερωτισμό σας και τη γενναιοδωρία σας, νιώστε άνετα στη γαλήνη του σπιτιού σας, θα είναι πιο δελεαστικό από μια βραδιά σε ένα δημόσιο θορυβώδες μέρος. Η αίσθηση του χιούμορ είναι ένα δώρο που σας έχει χαρίσει το σύμπαν, πρέπει όμως να χρησιμοποιηθεί με φειδώ. Αν είστε μόνοι, αλλάξτε ριζικά τον τρόπο προσέγγισης στην αγάπη, μην απαιτείτε, θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί. Τίποτα δεν σας βιάζει και κανείς δεν πρόκειται να σας παρεμποδίσει να χαρείτε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ακόμη κι αν είστε μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η ξεχωριστή ημέρα είναι αφιερωμένη για εσάς, είστε άκρως ρομαντικοί και σεξουαλικοί. Έχετε μια συναισθηματική και παθιασμένη διάθεση, αυτό αυξάνει την τύχη σας στο να κάνετε μια νέα γνωριμία που ούτε καν την ονειρευόσασταν! Αλλά το κλειδί για να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα ή να περάσετε μαγικές στιγμές με την αγάπη σας, είναι να μην επικρίνετε με τα αυστηρά σας σχόλια. Βάλτε στην άκρη τις τελειομανείς τάσεις σας και τις υπερβολικές προσδοκίες σας, αυτή είναι μια ξεχωριστή ημέρα για να ενωθούν δύο καρδιές σε μια, χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον, ζήστε το παρόν. Δεν χρειάζεται να οργανωθείτε και να κάνετε το τέλειο σχέδιο, εκδηλώστε απλά τα συναισθήματά σας και την ευάλωτη πλευρά σας, σίγουρα θα είστε πιο ελκυστικοί και κυρίως αξίζει πολύ περισσότερο από τα ακριβά δείπνα και τα τριαντάφυλλα.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, βάλτε κατά μέρος τις υποχρεώσεις σας και μην ξεχνάτε ότι είναι τα απλά συναισθήματα που γιορτάζουν. Θέλετε να φροντίσετε τον αγαπημένο σας, δεν χρειάζεστε τώρα τον ενθουσιασμό, προκειμένου να αφήσετε την καρδιά σας να κτυπήσει πιο γρήγορα. Γεύεστε τα απλά πράγματα, ένας περίπατος με τον αγαπημένο σας, χαλαρωτική μουσική, διεγείρουν τη φαντασία σας. Μέρη και οικείες δραστηριότητες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και δείχνετε την αγάπη σας, θέλετε να προσφέρετε. Υπηρετώντας τώρα τον αγαπημένο σας, φτιάχνοντας απλά το φαγητό που του αρέσει, σίγουρα δεν είναι και πολύ πρωτότυπο γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, είναι όμως ένας άμεσος τρόπος για να του δείξετε πόσο πολύ τον αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε περισσότερο συναισθηματικοί από ποτέ, πράγμα το οποίο φέρνει έντονες συγκινήσεις στο προσκήνιο, ζείτε το όνειρο και τη μαγεία της αγάπης. Είναι αυτή η δική σας ευαίσθητη και ρομαντική διάθεση που βοηθά να λιώσει ο πάγος με τον αγαπημένο σας, νικάει όλες τις διαφορές ανάμεσα σας, έτσι ώστε οι δύο καρδιές σας ενώνονται σε μια. Γιορτάστε ενώ δημιουργείτε κάτι μαζί, ένα απλό φαγητό στο σπίτι ή διασκεδάζοντας σε ένα αργό λάγνο ερωτικό χορό μέχρι το πρωί. Η φαντασία σας είναι η σπίθα που θα σας οδηγήσει πέρα από τα όριά σας και σας υπενθυμίζει ότι η αγάπη είναι κοντά σας, είναι πραγματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό και τη δίψα σας για περιπέτεια να σας εξουσιάσουν και να χαλάσουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Αντί να βρεθείτε με τους φίλους σας ή να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο, δεν θα ήταν καλύτερο να μείνετε στο σπίτι, αγκαλιά στον καναπέ με την αγάπη σας; Θα νιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα και συναισθηματική σύνδεση. Το να φέρνετε στο νου σας τις αναμνήσεις του παρελθόντος δεν είναι το στυλ σας, αλλά τώρα αυτό ανανεώνει τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, το παρελθόν ασκεί επάνω σας ιδιαίτερη δύναμη και προκαλεί ισχυρά συναισθήματα για να θυμηθείτε ότι η αγάπη αξίζει θυσίες και ότι πρέπει να προσπαθήσετε για να την κρατήσετε ζωντανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά για να κάνετε κάτι μαγικό να συμβεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι αστρολογικές συγκυρίες σας προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας ή να πάτε σε ένα γραφικό και ήσυχο μέρος, σίγουρα θα φλερτάρετε και θα ανταλλάξετε τόσες ιδέες. Βγάζετε το σιδηρούν προσωπείο σας, εκδηλώνετε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και συναισθήματα που σας καταστούν ευάλωτους, αλλά αυτό είναι που κάνει τη σχέση σας πιο βαθιά. Οι συζητήσεις είναι τόσο σημαντικές τώρα για σας, νιώθετε να χάνεστε στο όνειρο και τη φαντασία. Συμβουλή: Μην κάνετε το λάθος και συζητήσετε την επίλυση των προβλημάτων σας ή αφήσετε να σας παρασύρει η φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην υπερφορτώνετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Ανοίγετε την καρδιά σας, μιλάει η ψυχή σας, δείχνετε το ενδιαφέρον σας, στέλνετε το μήνυμα της σταθερότητας και της ασφάλειας και όχι της ελευθερίας, που συνήθως διακηρύσσετε. Είναι επίσης μια ημέρα όπου θέλετε να επικοινωνήσετε, καθώς αναζητάτε την προσοχή, θέλετε να σας ακούνε, σκάβετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας για να δείτε πώς θα χαρτογραφήσετε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Το συναίσθημα δεν είναι εύκολο να εκφραστεί για το συναισθηματικά αποστασιοποιημένο ζώδιό σας, ειδικά όταν προέρχεται από την καρδιά. Αυτή είναι όμως μια μέρα ξεχωριστή, γίνετε περισσότερο εκφραστικοί.

ΙΧΘΥΣ

Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και τώρα δεν φοβάστε να πολεμήσετε στο όνομα της αγάπης. Μπορεί να χαθείτε στις αναμνήσεις σας, μιας χαμένης αγάπης που έφυγε μακριά σας εδώ και πολύ καιρό. Παρά το γεγονός ότι το παρελθόν πατάει τα κουμπιά σας, ήρθε η ώρα να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο, έτσι ώστε να δώσετε αυτά τα έντονα συναισθήματα σε μια νέα αγάπη. Σχεδιάστε με τον αγαπημένο σας έναν περίπατο κοντά στη θάλασσα ή στο σπίτι ή πηγαίνετε σε ένα γνώριμο μέρος, θα νιώσετε μοναδικά. Η ασφάλεια και η προστασία είναι πιο σημαντικά για εσάς τώρα, η εμπιστοσύνη είναι απολύτως απαραίτητη για να ανοίξετε την καρδιά σας.

e-zwdia.gr