Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει και η Σελήνη σήμερα διασχίζει το ζώδιο του Τοξότη. Συνδυαστικά με την θετική της σχέση με τον Άρη το ηθικό σας αναπτερώνεται ωστόσο καλό θα είναι τα βήματά σας να είναι απόλυτα αντικειμενικά και χωρίς να βιαστείτε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να ακολουθήσετε την πιο έξυπνη διαδρομή. Μπορεί να μην είναι αυτή που ζητά η καρδιά σας αλλά η ικανοποίηση θα είναι η ίδια και πιθανά με περισσότερες απολαβές.

Για τους Ταύρους, σήμερα χρειάζεται καλή οργάνωση γιατί η βιασύνη θα είναι παρούσα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να πάρετε σημαντική βοήθεια, ακόμη και εάν δεν έρθει εξολοκλήρου το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε θέλει πολλή ενέργεια για να γίνει. Προχωρήστε με ασφάλεια τα βήματά σας και αφήστε άλλους ανθρώπους να σας βοηθήσουν όπου μπορούν.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά εξωτερικά ή εσωτερικά θέματα και να βάλετε μια νέα πινελιά στα πράγματα. Η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας.

Για τους Λέοντες, οι προσπάθειές σας να δώσετε σταθερές βάσεις και πνοή σε ένα δημιούργημά σας είναι αξιοσημείωτες. Σήμερα καλείστε να το επεκτείνετε ή/και να ασχοληθείτε με το ίδιο σθένος και με έναν άλλον τομέα της ζωή σας, το ίδιο σημαντικό για εσάς.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να αναπτυχθούν. Θέματα σπιτιού ή κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να πάρει την τροχιά που θέλετε αρκεί να το επιθυμείτε πολύ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα οι πληροφορίες έρχονται με ταχύτητα γιαυτό θα πρέπει να γίνει ένας σχετικός έλεγχος. Φίλοι και κοντινοί σας άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια ανακατεύθυνση και να αυτοσχεδιάσετε. Η ημέρα είναι απαιτητική αλλά μπορείτε να βρείτε την διάθεση να χαρείτε κάνοντας κάτι ευχάριστο.

Για τους Τοξότες, σήμερα η ενέργεια της ημέρας σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με την χαρά του σκοπού. Όποιο και αν θα είναι το αποτέλεσμα αυτή την χαρά δεν μπορεί να σας την στερήσει κανείς και τίποτα.

Για τους Αιγόκερους, η ανυπομονησία χτυπά την πόρτα σας σήμερα. Η πρόοδος ενός ζητήματος έχει τους δικούς του χρόνους και θα πρέπει να γίνει σεβαστό με αρκετή δόση χιούμορ.

Για τους Υδροχόους, η προβολή σας είναι σημαντική σήμερα όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μπορούν να παραδειγματιστούν από τις δικές σας ικανότητες και ταλέντα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κατευθύνετε τις καταστάσεις κατά βούληση. Ο ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σας και να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για φίλους, ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων που έχετε έναν κοινό στόχο.