Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι από την Ουρανό σήμερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εν μέσω των εκλείψεων και λίγο πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αν οι σκέψεις (πόσο μάλλον οι δράσεις σας) έχουν αντικειμενικό έρεισμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, διάφορα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα από διάφορες καταστάσεις. Καλό θα είναι να αφουγκραστείτε ότι νιώθετε και να ακούσετε τη λογική σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείτε περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Ταύρους, οι ποικίλες πλανητικές δυναμικές αυτές τις ημέρες ταράζουν γενικότερα τις ισορροπίες. Κρατήστε ευέλικτη στάση ότι και εάν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σας σενάριο αυτή την στιγμή. Δεν είναι στιγμή για πείσματα αλλά μόνο για δράσεις που φέρνουν αντικειμενικά αποτελέσματα.

Για τους Διδύμους, θέματα προσωπικής ελευθερίας και το δικαίωμα της επιλογής φαίνεται πως σας απασχολούν έντονα σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα φουντώνουν αυτές τις προσωπικές σας ανάγκες οπότε βρείτε παραγωγικούς τρόπους εκτόνωσης άμεσα.

Για τους Καρκίνους, δύσκολο να καθίσετε σε ένα σημείο αυτές τις ημέρες, ωστόσο προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας παραγωγικά. Θέματα σπιτιού σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσουν.

Για τους Λέοντες, πολλά ζητήματα αυτή την στιγμή δημιουργούν ένα αβέβαιο περιβάλλον γύρω και μέσα σας. Ζητήματα απογοήτευσης και θυμού θα πρέπει να ελεγθούν καλά πριν την εξωτερίκευσή τους.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα αξιών μπορεί να σας απασχολήσουν. Μην αφήσετε τίποτα να σας βάλει σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι αποδεκτή από εσάς. Κρατήστε την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

Για τους Ζυγούς, τις προηγούμενες ημέρες ασχοληθήκατε με την εικόνα και την προβολή που έχετε στους ανθρώπους γύρω σας. Σήμερα καλό θα μείνετε λίγο περισσότερο με τις σκέψεις σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα φέρνοντας ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Η στήριξη και η αλληλεγγύη είναι πολύτιμες και χρήσιμες ιδιότητες αυτή την στιγμή.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες ή τις ιδέες σας εντείνεται σήμερα. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται για να απορροφηθούν οι νέες καταστάσεις που βιώνετε αυτή την στιγμή πριν αποφασίσετε το επόμενο βήμα.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα της περιόδου έχουν ήδη κινητοποιήσει βαθύτερα συναισθήματα αλλά και ανάγκες. Δώστε χώρο σε ότι συμβαίνει αυτή την στιγμή με σκοπό να γίνει περισσότερο εύπεπτο και να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. .

Για τους Υδροχόους, ειδήσεις έρχονται αυτή την στιγμή οι οποίες είναι πολύτιμες για το τώρα και αυτό που ακολουθήσει το επόμενο διάστημα με κέντρο τις δράσεις σας. Δώστε σημασία στην επικοινωνία κάθε είδους.

Για τους Ιχθύες, ζητήματα με οικεία άτομα ή συγγενείς μπορεί να σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Παραμείνετε σε ότι βλέπετε αντικειμενικά προσβάσιμο και υλοποιήσιμο.