Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων και η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντι από τον Ερμή, σε δυσαρμονική σχέση με τον Πλούτωνα. Δώστε χώρο μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και αντικειμενικά αληθινό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ότι την περιμένετε ή γεγονότα να ανατρέπουν το πρόγραμμά σας. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός στην αλλαγή που έρχεται αυτή την στιγμή.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός όσον αφορά τα εγχειρήματά σας και τον τρόπο που διεκδικείτε την αναγνώριση από τους άλλους. Πεποιθήσεις παλαιωμένες θα πρέπει να μείνουν στην άκρη.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να κάνετε την διαφορά θα είναι έντονα δυνατή σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Θα πρέπει να κάνετε πολύ καλό σχεδιασμό και την απαραίτητη έρευνα πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν είναι πολύ σημαντικές.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δεν θα πρέπει οι ψυχικές σας φορτίσεις να οδηγούν τα βήματά σας. Χρησιμοποιείστε τις εμπνεύσεις σας αλλά με ευελιξία και διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, αυτή την στιγμή ενδέχεται να μπείτε σε διλλήματα σχετικά με κάτι που θέλετε να κάνετε ή/και τον τρόπο που θέλετε να φέρετε κάτι στο σήμερα της ζωής σας. Επιλέξτε αυτό που θα είναι ευεργετικό για εσάς χωρίς να δημιουργεί θέματα στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή και θα πρέπει να ασχοληθείτε επισταμένα. Γίνετε το φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και εμπνεύστε με τις πράξεις σας.

Για τους Ζυγούς, ψυχικές φορτίσεις σήμερα ενδέχεται να επηρεάσουν την ροή του προγράμματος σας. Η ανάγκη να μείνετε λίγο μόνη/ος σας θα πρέπει να είναι σεβαστή αν νιώσετε πως είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνετε σήμερα για να αποφορτιστείτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι γύρω σας. Προβείτε σε ενέργειες τις οποίες μπορείτε να φέρετε εις πέρας χωρίς την βοήθεια άλλων ανθρώπων.

Για τους Τοξότες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να παρέμβετε. Ακόμη και αν θέλετε να πάρετε τα ηνία και να καθοδηγήσετε εσείς τις καταστάσεις δεν είναι σίγουρο πως θα το πετύχετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μείνετε αποστασιοποιημένη/ος από πράγματα, καταστάσεις ή ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάποια δυναμική. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με την ροή που έχουν από μόνα τους.  

Για τους Υδροχόους, ειδικά θέματα αξιών ή επαγγελματικά ζητήματα σήμερα θα πρέπει να αποφευχθούν. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και μείνετε μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα.

Για τους Ιχθύες, ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αυτή την στιγμή πέφτουν στο τραπέζι προς συζήτηση. Με ηρεμία και σταθερότητα βάλτε τις προτεραιότητές σας.