To Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, σας προσκαλούν στο 3o και τελευταίο εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες με θέμα: «Χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις –Γυναικεία Ηγεσία- Αυτό-παρακίνηση και υψηλή απόδοση» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00- 21:00 στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τις συμμετέχουσες του προγράμματος αλλά και για όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα,  να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συναντούν στην επαγγελματική ζωή, να δημιουργήσουν νέες ιδέες και λύσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθησή τους.

Δυο λόγια για το εργαστήριο:

Ποια είναι τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων; Νέες δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Βασικές στρατηγικές, ανάπτυξης της ηγετικής σου ικανότητας. Πως μπορείς να παρακινείς τον εαυτό σου για να πετυχαίνεις υψηλές αποδόσεις; Πρακτικά  tips  και ασκήσεις.

Εισηγήτριες:

Μαρία Γεωργίτση, Msc Οικονομολόγος – Μηχανικός Πληροφορικής & Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιχειρηματικότητας, My Horizon.

Ελένη Ματράκη, Νομικός/Life, Wellness & Business coach/ Συνιδρύτρια IPD.

Το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring  για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας  του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας.  Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- mentee έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.

Περισσότερες πληροφορίες: matraki@ipd.gr, 6979225780