Στην καρδιά της Ελασσόνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος “Junior Regional 2024” την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας, από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα με τη διεξαγωγή και των τελικών αγώνων.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχονται πάνω από 10 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ17, από όλη την Κεντρική Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος Beach Volley ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά για 2η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου στην πόλη μας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική διοργάνωση, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αλλά και τη φροντίδα της δημοτικής αρχής που έθεσε τον μηχανισμό του Δήμου σε επαγρύπνηση και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ευόδωση του εγχειρήματος, με την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στο δήμο μας, βάζουν τα θεμέλια ώστε να έχουμε περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια τόσο αυτή η διοργάνωση όσο και άλλες».