Μπορεί ο πρωταθλητής για φέτος να μην έχει ακόμα κριθεί μαθηματικά, είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο για φέτος. Αυτό πιστεύουν άλλωστε και οι νόμιμες στοιχηματικές που λειτουργούν στην Ελλάδα, για τις οποίες μπορείτε να βρείτε τις πιο λεπτομερείς και ειλικρινείς αξιολογήσεις στο Legalbet.gr το οποίο ειδικεύεται στο στοίχημα και έχει σκοπό τη βοήθεια του Έλληνα παίκτη του στοιχήματος με κάθε τρόπο.
Ορισμένες από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες μάλιστα, έχουν ήδη προχωρήσει στη πληρωμή των παικτών που πόνταραν στον ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση της SuperLeague 2018-19. Παρ’ όλο πάντως που έχουν δώσει στους παίκτες που στοιχημάτισαν σε αυτόν για το φετινό πρωτάθλημα τα χρήματά τους, προσφέρουν ακόμα για στοιχηματισμό το σχεδόν απίθανο σενάριο να καταφέρει να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, με απόδοση 150! Μετά από αυτό, πήγαν και ένα βήμα πιο πέρα, βγάζοντας από τώρα τις αποδόσεις τους για τον τίτλο του 2019-20! Θεωρούν λοιπόν τον ΠΑΟΚ πιθανότερο πρωταθλητή και για την επόμενη σεζόν. Βασιζόμενοι τόσο στη φετινή του πορεία όσο και στην φαινομενική αδυναμία των υπόλοιπων ομάδων να διεκδικήσουν την πρωτιά, προσφέρουν το ενδεχόμενο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επαναλάβει μία παρόμοια με την φετινή χρονιά και να τερματίσει πρώτη και του χρόνου στο 1.90. Αντίστοιχα, αξιολογούν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς στο 2.70. Αυτή είναι και η δεύτερη (μετά από φέτος) σεζόν, όπου βρίσκουμε τον Ολυμπιακό να μην χρίζεται φαβορί για την κατάκτηση, μετά από πολλά χρόνια, ίσως και για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει διαδικτυακό στοίχημα στη Ελλάδα.
Ακολουθεί η ΑΕΚ, η οποία κατά τη γνώμη των μπουκείναι και η μόνη με ρεαλιστικές πιθανότητες να χτυπήσει το δίδυμο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, που όμως δίνεται αρκετά πιο ψηλά με απόδοση 6.50.Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος στη λίστα, οι πιθανότητες του οποίου θεωρούνται ίσες με αυτές του Άρη με τον οποίο μοιράζεται την τέταρτη θέση, αφού αμφότεροι δίνονται στο 50.00. Η επόμενη και τελευταία ομάδα που τουλάχιστον προς το παρόν χωρά στη λίστα αυτή είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος, στη περίπτωση που πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα, θα πληρώσει αδρά αυτούς που θα τον εμπιστευτούν αφού θα λάβουν 100 φορές το ποντάρισμά τους για αυτή τους τη πρόβλεψη!
Οι στοιχηματικές, με βάση την εικόνα που έχουμε για τις ομάδες αλλά και τις διαφαινόμενες προοπτικές τους, δείχνουν να αξιολογούν μάλλον σωστά τις πιθανότητες της κάθε μίας για το πρωτάθλημα του 2019-20. Ωστόσο, όσο λογικό και να φαίνεται το σενάριο η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη να φτάσει στη κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν μπορεί κανείς να ξεγράψει έτσι απλά τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά, θα υπάρξει δεδομένα αντίδραση και μεγάλη προσπάθεια για επάνοδο της ομάδας στη κορυφή. Γι’ αυτό άλλωστε και η απόδοση του δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα, έχει μάλιστα και μικρή πτώση από αυτή που ορίστηκε αρχικά, δείγμα μάλλον των πονταρισμάτων που δέχτηκαν οι στοιχηματικές υπέρ του ή και της πρόσφατης εικόνας της ομάδας στα παιχνίδια που έδωσε για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Όπως και να ‘χει, το να βλέπουμε περισσότερες από μία ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις το εγχώριο πρωτάθλημα μόνο ως θετικό στοιχείο μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα και πρέπει να το βλέπουμε με καλό μάτι, αφού ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες μας να έχουν καλύτερες πορείες στο ChampionsLeague και το EuropaLeague , κάτι που θα πρέπει να ευχόμαστε όλοι οι φίλαθλοι, όποια κι αν είναι η προτίμησή μας στο γήπεδο