Στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου Τομέα σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τις τελευταίες ημέρες, συνεργεία του δήμου πραγματοποίησαν καθαρισμούς και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Σαρανταπόρου, Πυθίου και Καλυβίων με την καθοδήγηση των κατά τόπους προέδρων.

Η υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όλες τις κοινότητες του δήμου με συνεργεία που αποτελούνται από εργάτες καθαριότητας, εργάτες πρασίνου, αποψιλωτές και χειριστές μηχανημάτων έργου.

Ο προγραμματισμός Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Νάνου περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων Ολύμπου και Σαρανταπόρου.

Σε συνέχεια των εντατικών εργασιών καθαριότητας σε όλο το δήμο, η Υπηρεσία Καθαριότητας κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2493024900 για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, προκειμένου να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε δρόμους ή πεζοδρόμια.