Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας, με μεγάλη παρουσία μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων «VILLAGE GARDEN » στο 4ο χλμ. Λάρισας –Νίκαιας μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του πρεσβύτερου Ευάγγελου Παπαδημητρίου, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία της προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρας Αποστολοπούλου η οποία αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στα πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2023- 2024, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό και η τρίτεκνη οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης,οι βουλευτές Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, Ευαγγελία Λιακούλη και Γιώργος Ρούντας, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, νομική μας σύμβουλος και μέλος του συλλόγου Μαρία Γαλλιού, από τον Δήμο Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τερζούδης.

Χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές Λάρισας Καπετάνος Χρήστος και Βασίλειος Κόκκαλης

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2023-2024 παραλαμβάνοντας μια (1) πλακέτα ένα (1) δώρο.

Επίσης ο σύλλογος βράβευσε τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο του συλλόγου Μουζήθρα Λεωνίδα για την πολύτιμη προσφορά του.

Ακολούθησε χορός και γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να χορέψουν.