Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του kosmoslarissa.gr για την σχεδιαζόμενη αποπομπή της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ Αγγέλας Βαγενά ύστερα από απαίτηση του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Νέστωρα Αντωνίου ο οποίος την αποψίλωσε, σταδιακά, από αρκετά διοικητικά προνόμια που διέθετε η θέση της.

Στο θέμα αναφέρεται και σημερινό ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» σύμφωνα με το οποίο  «Οριστική είναι σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του υπουργείου Υγείας να θέσει εκτός διοίκησης της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας την υποδιοικήτρια, Αγγέλα Βαγενά. Οι κακές σχέσεις μεταξύ της κ. Βαγενά και του διοικητή της ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου και η συνεπακόλουθη αδυναμία συνεργασίας, είναι κατά τα φαινόμενα η αιτία της συγκεκριμένης απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου...».

Όσον αφορά την αντικαταστάτρια της κυρίας Βαγενά οι πληροφορίες του kosmoslarissa.gr αναφέρουν ότι θα είναι η Παρασκευή Ζαζά, διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου Λαμίας

Στο μεταξύ ο οδοντίατρος, στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, κάτοικος Αθηνών, Δημήτρης Δημητριάδης, θα είναι ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος έτερου υποδιοικητή Μιχάλη Βενιζέλου.

Η ανάληψη των καθηκόντων του είναι θέμα ημερών, καθώς η επιλογή του τυγχάνει της εγκρίσεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας αλλά και του διοικητή Νέστωρα Αντωνίου.