Σε αλλαγές αντιδημάρχων θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Το αποκαλύπτει ο ίδιος στην συνέντευξη του στην «Ελευθερία»:

"Οι αλλαγές είναι στα σχέδιά μου. Μιλάω για αλλαγές στις δομές του Δήμου, με αντίστοιχη βελτίωση της απόδοσης στο σύνολο του υπηρεσιακού μηχανισμού, αλλά και σε αντιδημάρχους». 

Στο ερώτημα μάλιστα αν θα τηρήσει τις ισορροπίες στο εσωτερικό της Συμπαράταξης με την πολυπληθή, άλλωστε, ομάδα των Πασοκογενών που έχει ως επικεφαλής τον Γιώργο Σούλτη, η απάντηση του δημάρχου μάλλον εκπλήσσει:

 «Δεν υπάρχουν ισορροπίες. Υπάρχει δουλειά, δουλειά, δουλειά. Όποιος διακρίνεται σ΄ αυτό το πεδίο θα αναλάβει και περισσότερες ευθύνες».

Όσον αφορά την ίδια την «Συμπαράταξη», σχολιάζει:

 «Η Συμπαράταξη είναι προοδευτική αυτοδιοικητική παράταξη, που δημιουργήθηκε στη βάση της ιδρυτικής μας Διακήρυξης. Αυτή τη Διακήρυξη τη σεβόμαστε όλοι και πρώτος εγώ. Σ΄ αυτά τα δύο χρόνια, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, ότι η δημοτική ομάδα της Συμπαράταξης έχει ομογενοποιηθεί. Θα έλεγα δε πως ο πλούτος των απόψεων είναι και η προωθητική της δύναμη. Βέβαια, το εγχείρημα είναι πρωτοπόρο και προσωπικά πιστεύω ότι στη σημερινή πολιτική συγκυρία είναι ζητούμενο σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής μας ζωής»...