Μαζικότερη από κάθε άλλη φορά ήταν η σημερινή κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Λάρισας κατά των πλειστηριασμών. Όπως σημειώνεται από την Πρωτοβουλία Πολιτών "δεκάδες πολίτες  και φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας και  όλοι μαζί προστατεύσαμε  τα σπίτια δυο συμπολιτών μας από το να τα πάρει η τράπεζα.
Η συμμετοχή  και η μαζικοποίηση της Πρωτοβουλίας είναι η απάντηση στου σχεδιασμούς των μνημονιακών για  ποινικοποίηση του αγώνα μας.
 Ενός αγώνα  ανιδιοτελή για  να προστατεύσουμε τα σπίτια και την περιουσία συμπολιτών μας από την αρπάγη και  την ρευστοποίηση.
Η συμμέτοχη και η μαζικοποίηση του κινήματος, η διαμαρτυρία, η κοινωνική κατακραυγή, η πολιτική αποδοκιμασία όλων των ευρωπαϊστών είναι η απάντηση στους σχεδιασμούς τους  για  ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.  
Η Πρωτοβουλία της Λάρισας περνά σε μια νέα φάση με εξωστρεφείς δράσεις, ευαισθητοποίησης της  κοινωνίας στο δράμα που βρίσκεται σε εξέλιξη και στον αγώνα που μας άφορα όλους. Όλοι μαζί να σώσουμε  την λαϊκή περιουσία.
Κανένα σπίτι στα χέρια  κράτους τραπεζίτη"