"Για αστήρικτες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς παλαιάς κοπής ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρεται σε ανακοίνωση - απάντηση η τοπική ΝΔ, σε σχετική αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για το αγροτικό.

Αναλυτικά:

"Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον φωτογραφίζει τα δικά του έργα και ημέρες για τον αγροτικό κόσμο με την αύξηση της φορολόγησης, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και του ΦΠΑ για τους αγρότες, τον ειδικό φόρο στο κρασί, την πλήρη απαξίωση των Αγροτικών Οργανώσεων και Οργάνων, την χωρίς σχέδιο ελλιπή προετοιμασία για την νέα ΚΑΠ, αλλά και την παντελή απουσία στήριξης και βοήθειας της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού κόσμου, απαντά με έργα.

Έργα στήριξης διαρκείας σε όλες τις αντιξοότητες που προέκυψαν όπως η πανδημία, οι καταστροφές από καιρικά φαινόμενα και πυρκαγιές, αλλά και στις πρόσφατες εξελίξεις της αύξησης του κόστους παραγωγής ως απόρροια των διεθνών οικονομικών εξελίξεων.

Η συμπόρευση της Κυβέρνησης με τις αγωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής είναι διαρκής και πάντα επίκαιρα και γρήγορα στηρίζει την αγροτική παραγωγή και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα όπως έχει αποδείξει με συνέπεια στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν σε όλη την διάρκεια που έχει την ευθύνη της Χώρας.

Καλό θα ήταν λοιπόν πριν βγάλει τις αστήρικτες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς παλαιάς κοπής ανακοινώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει εμφανίσει ούτε μία ουσιαστική και συγκεκριμένη πρόταση μέχρι σήμερα, να αναλογιστεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα και αίσθημα μεταμέλειας τις καταστροφικές πολιτικές που εφάρμοσε για τον αγροτικό τομέα, και να παρακολουθεί με μεγαλύτερη προσοχή  το έργο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για να μην εκτίθεται."