Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 ο σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας,  με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου,  στην αίθουσα δεξιώσεων του Bar-Restaurant Village στο 4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.
Στην εκδήλωση αρχικά βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2018 παραλαμβάνοντας μια πλακέτα ένα συμβολικό δώρο.
Επίσης ο σύλλογος βράβευσε πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου και τον βοηθούν στην πραγματοποίηση του βαρυσήμαντου έργου του. Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός ο οποίος βρίσκεται χρόνια τώρα δίπλα στον Σύλλογο, παρέχοντάς του πολύπλευρη υποστήριξη.
Τον δήμαρχο Λαρισαίων ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής και αμέριστης στήριξής του προς τον σύλλογο όπου  συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχηµένη πορεία του.
Την πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου  Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη   Κωνσταντίνα για την  εθελοντική  και κοινωνική προσφορά τής για πολλά χρόνια.
Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας,  Μάξιμος Χαρακόπουλος και  Χρήστος Κέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Νταής,  η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου  η Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη  και ο  Σωτηρίου Σωτήριος, αντιδήμαρχος  του δήμου Κιλελέρ .
Επίσης εκπρόσωποι του συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας. οι  κ. Καπνογιάννης Βασίλειος και   Καπράνας Γεώργιος. Χαιρετισμό έστειλε,   ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης της Νέας Δημοκρατίας,  
Ακολούθησε χορός και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Υποψηφιότητες για Διοικητικό  Συμβούλιο Συλλόγου Τριτέκνων νομού Λάρισας  και Αντιπρόσωποι  ΟΠΟΤΤΕ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του, που έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας, να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση στο γραφείο του Συλλόγου(Παπαναστασίου 52 3ος όροφος (πρώην Α ΔΟΥ)) έως τις 15/2/2019, εφόσον επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συλλόγου,  την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και για Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία (ΟΠΟΤΤΕ), για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Kούμα 28, Λάρισα 412 23. Η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου είναι απαραίτητη.Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου προκειμένου να κατατεθούν οι υποψηφιότητες θα είναι:Δευτέρα, Τετάρτη 18:00-20:00 και Πέμπτη 10:00 – 12:00   ή να στείλουν το αίτημα υποψηφιότητας στο e-mail  του συλλόγου μας  (πλήρη στοιχεία) και συμπλήρωση  υπεύθυνης δήλωσης   μέχρι 15/02/19  που λήγει η προθεσμία υποβολής. Τα μέλη που θα θέσουν υποψηφιότητα πρέπει να είναι ενήμερα οικονομικά.