Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα (ΚΑΡΑΒΙΑ) στα Μεσάγκαλα έκοψε το Σάββατο το βράδυ ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγκάλων.
Αν και την ώρα εκείνη, στην παραλία Αιγάνης, επικρατούσε έντονη βροχόπτωση η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.  Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας π. Δημήτριος  και έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώτης Μητσιάκος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία ευτυχία και προκοπή σε όλους.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων και  πρόεδρος του δημοτικού ωδείου Λάρισας κ. Ν. Καλτσάς, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους και επιτυχίες στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσαγκάλων.
Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ,ο αντιδήμαρχος κ. Β. Ζάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Αχ. Διψάνας, Δημ. Μαιμάρης, Αθ. Καραναστάσης, ο τοπικός σύμβουλος Πυργετού κ. Λ. Σωτηρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών επαγγελμάτων Κάτω Ολύμπου Θεοφάνης Βουλιώτης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,μέλη και φίλοι του συλλόγου .
Την διασκέδαση των παρευρισκομένων ανέλαβε η ορχήστρα του «δάσκαλου» Σπύρου Μητρούλα.