Σε ένα, σχεδόν άδειο, Αλκαζάρ η ΑΕΛ επικράτησε του Αιγινιακού με 2-0, με γκολ που πέτυχαν, ο Μπογιοβιτς στο 2ο λεπτό και ο Ενγκεσάν στο 85ο.

Σ’ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι εκείνα τα στοιχεία  που κυριάρχησαν ήταν οι άδειες κερκίδες του γηπέδου, οι αποδοκιμασίες για την ομάδα και τα συνθήματα σε βάρος της ομάδας του ιδιοκτήτης της ομάδας.

Έτσι, η Λάρισα έφτασε στους 33 βαθμούς στον Βόρειο Όμιλο, περιμένοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία, με την ομάδα της Μαγνησίας να έχει 32 βαθμούς κι αυτή της Φθιώτιδας 38.

Η Λάρισα μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ πήρε προβάδισμα. Ο Γιάντσης έκανε ωραίο γύρισμα κι ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου για το 1-0. Η ΑΕΛ στη συνέχεια είχε την υπεροχή, με τον Αιγινιακό να απειλεί στο 36' αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του ματς άλλαξε, με τον Αιγινιακό να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται πιο επιθετικός, κάτι που έφερε ακόμα και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Λάρισας. Ωστόσο, στο 84' ο Ν'Γκεσάν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη για τους «βυσσινί».

Λάρισα (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ν'Γκεσάν), Γιάντσης (46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (64' Ζαχαράκης)

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου (64' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο (78' Αχαλινόπουλος), Ντίντακ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ, Μπονίγια