Συνάντηση με το διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτη Σερέτη και τον υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση είχε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο κα Διαμάντω Μπάσμπα και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, ενόψει και της επικείμενης έναρξης των εργασιών στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κόστους 2.000.000 ευρώ.

Όπου και εκεί ο Δήμος θα συμβάλλει έμπρακτα με τα μέσα που έχει ώστε να διευκολύνει στην μεταφορά και την φύλαξη των υλικών και των μηχανημάτων που βρίσκονται στο κτίριο. Άλλωστε από τους πρώτους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου σε μια σειρά ζητημάτων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα των εργασιών που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και τα θέματα που αφορούν την συνολικότερη λειτουργία του όσο και του περιφερειακού ιατρείου Αμπελώνα.

Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

Σε σύντομη δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου ανέφερε ότι “για την Δημοτική Αρχή μας αποτελεί μονόδρομο η διεκδίκηση και ο διαρκής αγώνας για τη θωράκιση και υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας στον Δήμο μας, μακριά από κάθε μορφής εμπορευματοποίηση, ένα θέμα που είναι μείζον και έχει τη μορφή του κατεπείγοντος, καθώς σχετίζεται με την ίδια την ανθρώπινη ζωή, την ποιότητα της ζωής όλων μας, ανεξαιρέτως.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών και διεκδικήσεων μας είχαμε και πριν λίγες ημέρες συνάντηση και με τον Υφυπουργό Υγεία τον κ. Μάριο Θεμιστοκλέους κατά την επίσκεψη του στον Νόμο Λάρισας. Το επόμενο διάστημα θα μεταβούμε στο Υπουργείο Υγείας με συγκεκριμένα αιτήματα και πλαίσιο με γνώμονα τις ανάγκες πάντα των συμπολιτών μας”.