Το καλοκαίρι του 2024 πρόκειται να φέρει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις για κάποια ζώδια, κυρίως λόγω της επιρροής του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Λέοντα. Τα ζώδια που φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να επανασυνδεθούν με έναν παλιό έρωτα είναι οι ακόλουθοι.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια παλιές σχέσεις και ανεπίλυτα ζητήματα. Το καλοκαίρι θα είναι μια περίοδος σκληρού και προσεκτικού αναστοχασμού, όπου μπορεί να αισθανθούν την ανάγκη να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια προηγούμενη σχέση. Η τάση για επανασυνδέσεις είναι δυνατοί, καθώς οι Παρθένοι θα αναλύουν με λεπτομέρεια το παρελθόν τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς θα βιώσουν έντονη νοσταλγία και συναισθηματική αναβίωση αυτό το καλοκαίρι. Η επιρροή της Αφροδίτης στον Καρκίνο κι ο ανάδρομος Ερμής απέναντί τους, μέσα στο καλοκαίρι, θα ενισχύσει την τάση τους να αναλογιστούν παλιές σχέσεις και να εξετάσουν αν υπάρχει δυνατότητα επανασύνδεσης. Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για την ρομαντική τους φύση και αυτό το καλοκαίρι θα τους δώσει την ευκαιρία να ξαναβρούν την αρμονία με έναν παλιό έρωτα, ειδικά αν υπάρχουν ακόμα συναισθήματα.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και έλξη από και προς τους Λέοντες. Θα αισθανθούν μια έντονη ανάγκη να επανασυνδεθούν με το παρελθόν, ιδιαίτερα ως τον Ιούλιο. Η αναδρομή του Ερμή που θα περάσει κι από το δικό τους ζώδιο θα ενισχύσει την επιθυμία τους να ξαναζήσουν έντονα συναισθήματα από το παρελθόν θα τους οδηγήσει να δώσουν δεύτερες ευκαιρίες σε παλιές σχέσεις. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό καλοκαίρι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα βρεθούν σε διλήμματα ανάμεσα σε νέες και παλιές σχέσεις, έχοντας τον Ερμή να αναδρομεί ακριβώς απέναντί τους. Μαζί με αυτό η Αφροδίτη στον Λέοντα υποδηλώνει ένα καυτό κι άκρως ερωτικό καλοκαίρι που πρέπει να ζήσουν στο έπακρο. Θα βιώσουν έντονα συναισθήματα από το παρελθόν, κάτι που θα τους οδηγήσει να σκεφτούν σοβαρά την επανασύνδεση με έναν παλιό έρωτα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαχειριστούν σωστά τα συναισθήματά τους και να εξετάσουν αν αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

oroskopos.gr