Ο σεφ κ. Νικόλας Σακελλαρίου αφήνει για λίγο τα λαμπερά πλατό και έρχεται στην Ελασσόνα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα και Γαστρονομία» να ξεδιπλώσει το γαστρονομικό του ταλέντο και να μας επανασυστήσει δυναμικά την «Π.Ο.Π μαγειρική» με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα, με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης.

Ο σεφ και οι γυναίκες της Τσαριτσάνης, με κύριο υλικό τη ΦΕΤΑ και μια επιλογή εκλεκτών τοπικών προϊόντων αλλά και τη γνώση, την εμπειρία και τις εικόνες που φέρνουν από τις κουζίνες στις οποίες έχουν δώσει και δίνουν το παρών, θα δημιουργήσουν ελληνικά και μεσογειακά μενού με παραδοσιακή αύρα.

Οι λιχουδιές θα είναι διαθέσιμες για το κοινό που θα παρακολουθεί τον γνωστό Σεφ να δημιουργεί «πειραγμένες» συνταγές με απρόσμενους συνδυασμούς ΠΟΠ Μαγειρικής στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας από τις 18:00 – 20:00 το απόγευμα του Σαββάτου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Λίγα λόγια για τον σεφ κ. Σακελλαρίου

Ο Νικόλας Σακελλαρίου, είναι βραβευμένος Chef, με συνεργασίες σε εστιατόρια και εταιρείες concierge, σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει μαγειρέψει σε πολλές τηλεοπτικές και διαδικτυακές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο (Mega, Mega Κύπρου, Alpha, ΑΝΤ1, ΕΡΤ2, ΣΚΑΙ, Star Channel, Μακεδονία TV , Netwix, DPG- Queen.gr )

Με την εκπομπή ‘ΠΟΠ Μαγειρική’ της ΕΡΤ2, που παρουσίαζε, άρχισε να ταυτίζεται με τα ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα.

Έχει συνεργαστεί με τον έντυπο τύπο, προβάλλοντας τις συνταγές του, μέσα από αρκετά ένθετα περιοδικά μαγειρικής.

Ο Νικόλας Σακελλαρίου ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well.