Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (Κακουργιοδικείο) Βόλου θα καθίσει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 65χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία και άλλα αδικήματα.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2017 από αστυνομικούς, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τρία κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτες sim, 33 ναρκωτικά δισκία και δύο γκλοπ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μάλιστα μερικούς μήνες κατόπιν, τον Φεβρουάριο του 2018 είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για το αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, υπό τη διακεκριμένη μορφή, ήτοι της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τέλεσης και της παραγωγής του υλικού με εκμετάλλευση της ανάγκης των ανηλίκων.

e-thessalia.gr