Με νέες επιτυχίες και μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι παλαιστές της ΕΑΛ Πήγασος από το πρόσφατο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στον Τύρναβο την περασμένη Δευτέρα 13-03-2023.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσολάκης Ιωάννης μαθητής του 9ου ΓΕΛ Λάρισας μετά από εκπληκτική εμφάνιση και με 3 συνεχόμενες νίκες έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των 74 κιλών στο στυλ της ελευθέρας πάλης, όπου και λύγισε κάτω από την ανωτερότητα του περυσινού πρωταθλητή Τερζίδη, κατακτώντας τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο του σε πανελλήνια διοργάνωση.

Επίσης στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο έτερος παλαιστής της ΕΑΛ Πήγασος Αλκιβιάδης Σιουποτίνας, που με επιβλητική εμφάνιση έφτασε στα ημιτελικά, ύστερα από δυο συνεχόμενες νίκες. Εκεί τελικά ηττήθηκε και αυτός από τον μετέπειτα πρωταθλητή της κατηγορίας Τερζίδη.

Παρόλα αυτά ο μαθητής του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Λάρισας κατάφερε στον μικρό τελικό της κατηγορίας να κερδίσει με μεγάλη ανωτερότητα τον αντίπαλό του και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας, το πρώτο και για εκείνον σε πανελλήνια διοργάνωση.

Πολύ καλή εμφάνιση με υποσχέσεις για το μέλλον πραγματοποίησαν και άλλοι δυο παλαιστές της ΕΑΛ, οι Στάμος Γεώργιος του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας στα 86 κιλά της ελευθέρας και Αγγελής Αχιλλέας του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας στα 130 κιλά, που λόγο άγχους και απειρίας δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ Πήγασος συγχαίρουν τους αθλητές του τμήματος Πάλης και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο μέλλον.