Φέτος το Πάσχα το FashionCityOutletο καλύτερος προορισμός αγορών για τους Νονούς και τις Νονές, επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

Στο FashionCityOutlet μπορεί κανείς με μία μόνο επίσκεψη να τα βρει όλα! Ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες για το Πάσχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά είδη. Όλα σε μοναδικά χαμηλές και outletτιμές!

Φέτος το Πάσχα όμως στο FashionCityOutlet οι εκπλήξεις δεν είναι μόνο… στις τιμές!!

Ένα μεγάλο παιχνίδι μαγικού λαβύρινθου στήθηκε στο διάδρομο και όλο το εκπτωτικό κέντρο στολίστηκε με λουλούδια, γιορτάζοντας την Άνοιξη αλλά και τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.

Μόλις περάσει κανείς την κεντρική είσοδο του κέντρου θα συναντήσει τον χαρακτηριστικό Κούνελο και το Αυγό του FashionCityOutlet, ενώ οι δύο «σταθμοί» του αγαπημένου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας έχουν ήδη στολιστεί περιμετρικά με εκατοντάδες λουλούδια και πεταλούδες που έχουν φτιαχτεί από επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά.

Μία τεράστια καρδιά, συμβολίζοντας  την αγάπη που δοξάζεται αυτές τις μέρεςτου Πάσχα, δεσπόζει στον χώροκαι έχει δημιουργηθεί και αυτή από χειροποίητα λουλούδια, ενώ ένας λαβύρινθος προβάλλεταιστους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρουκαικαταλήγει σε ένα τεράστιο ταμπλό γεμάτο επίσης με λουλούδια. Υπάρχει άραγε πιο όμορφο φόντο για να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες από αυτό το πρωτότυπο και γεμάτο με χρώματα fotobooth;

Όπως κάθε χρόνο σε εορταστικές περιόδους έτσι και φέτος το FashionCityOutlet έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα για τους μικρούς του φίλους για τις διακοπές του Πάσχα με πολλές δράσεις  και την πασχαλινή μασκότ του να ξετρελαίνει τα παιδιά. Εργαστήρια φωτογραφίας, facepainting, κουκλοθέατρο, ξυλοπόδαροι και παραστάσεις μαγικών θα γεμίσουν με χαμόγελα και χαρά τους διαδρόμους του κέντρου… Επίσης, πολλές δράσεις σε συνεργασία με τοπικούς εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς θα λάβουν χώρα καθ΄ όλη τη διάρκεια των πασχαλινών εορτών.

Υπάρχει καταλληλότερη ατμόσφαιρα για να κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας, τα δώρα για τους αγαπημένους μας και για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας;