Ο Χρήστος Κοτανίδης, Γυναικολόγος Ογκολόγος και Υπεύθυνος Τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρουσιάζει το κορυφαίο ρομποτικό σύστημα Versius: 

«Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, με την αγορά του ρομποτικού συστήματος Versius της CMR τοποθετεί το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην κορυφή των κλινικών σε διεθνές επίπεδο.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και από τις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο που έχει στην κατοχή της το υπερσύχρονο αυτό ρομποτικό σύστημα.

Ο εξειδικευμένος χειρουργός γυναικολόγος, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες που προσφέρει το συγκεκριμένο ρομποτικό σύστημα, μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα και τις πιο πολύπλοκες επεμβάσεις με ακρίβεια
χιλιοστού, διασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο χειρουργικό αποτέλεσμα.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, γιατί πιστεύουμε πως κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που, ως η μοναδική πιστοποιημένη ομάδα για διενέργεια γυναικολογικών επεμβάσεων με τη χρήση του Versius, μπορούμε πλέον να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την τελειότητα για το καλό των ασθενών μας.»