Κατάμεστο το Θεσσαλικό Θέατρο σήμερα στην έναρξη του Φεστιβάλ "Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα" στην παράσταση "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του Θεσσαλικού Θεάτρου και αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας του Δήμου Λαρισαίων, κ.Φώτης Τζατζάκης, ο οποίος μίλησε για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν η οργανωτική επιτροπή και όλοι οι σύλλογοι για τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού πλέον θεσμού για την πόλη. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ήτοι ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, Χρήστος Τοπαλίδης, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών ν.Λάρισας "Ο Άγιος Νικόλαος", Κώστας Σιατραβάνης, ευχαρίστησαν τους συντελεστές της παράστασης και τη διοίκηση του Θεσσαλικού Θεάτρου, καθώς και όλους όσους μετέχουν στους συλλόγους και πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις αυτές, αλλά κυρίως το κοινό που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις μας, ενώ έδωσαν στο κ.Τζατζάκη ένα αναμνηστικό συμμετοχής για τα 15 χρόνια του Φεστιβάλ.

Το παρόν έδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χρήστος Γκουρομπίνος. Ένα θερμό ευχαριστώ στους ηθοποιούς Νικόλα Γραμματικόπουλος, Χρυσάνθη Δούζη, Θανάση Ζέρβας, Μαρσέλα Λένα και Νίκο Πολοζιάνης, καθώς και στους υπαλλήλους του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επεξεργασία του έργου είναι του Κώστα Τσιάνου, το σκηνικό και τα κοστούμια του Γιώργου Ζιάκα, η μουσική του Διονύση Τσακνή και οι φωτισμοί του Μάκη Παπατριανταφύλλου.

Συνεχίζουμε με την επόμενη εκδήλωση μας τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00 στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης εικόνων του Τυρνάβου. Τα εγκαίνια θα τελεστούν απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο. Συμμετέχει και ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.