Τα γραφεία της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν απόψε δύο εξαίρετα πρόσωπα της κοινωνίας του νομού μας, και όχι μόνο, οι Λαρισαίοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ.κ. Θεόφιλος Καραχάλιος, καθηγητής και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και Γεώργιος Μπλιούμης, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Λάρισας κατά την παρουσίαση των δύο υποψηφίων εξήρε την εμπειρία τους σε ζητήματα κυρίαρχα στην ευρωπαϊκή αντζέντα, δηλαδή η υγεία, άμυνα  και παιδεία.  

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ανέπτυξαν τις πολιτικές θέσεις τους, που εκείνοι κρίνουν πως θα απασχολήσουν την επόμενη Ευρωβουλή και δέον θα ήταν να συζητηθούν.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων κομματικών στελεχών, από όπου ανεδείχθη το λαμπρό πολιτικό τους πνεύμα, κάτι που εύλογα αναδεικνύεται μέσα από την αυτόφωτη διαδρομή στην επαγγελματική τους πορεία.  

Το σύνολο των μελών της ΔΕΕΠ Λάρισας εύχεται καλή επιτυχία στους συντοπίτες υποψηφίους ευρωβουλευτές κ.κ. Γεώργιο Μπλιούμη και Θεόφιλο Καραχάλιο!