Με τα τρακτέρ στη Λάρισα έφτασαν οι αγρότες από τον Τύρναβο κι άλλες περιοχές.

Στη συγκέντρωσή τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας απαίτησαν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα επιβίωσης που παρουσίασαν πρόσφατα και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πλευρό τους και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Οι καστανοπαραγωγοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας σκόρπισαν κάστανα, μπροστά από την έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην Ελασσόνα 

Μήνυμα συνέχισης του δίκαιου αγώνα επιβίωσης έστειλε το μαχητικό και μαζικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ελασσόνας.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν εκατοντάδες αγροτοκτηνοτρόφοι, αλλά και εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, μαθητές και γυναίκες που βρέθηκαν εκεί για να τους συμπαρασταθούν.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Αβρανά, γραμματέα της ΤΕ Υπαίθρου και υποψήφιο βουλευτής Νομού Λάρισας.

Οι αγρότες τοποθέτησαν αρχικά τα τρακτέρ τους στην πλατεία και στη συνέχεια πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου Λάρισας - Κοζάνης.

Στη συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία έγιναν χαιρετισμοί από το δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, τον πρόεδρο της Κοινότητας Δομένικου, Στάθη Ψωμιάδη, τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών, Γιάννη Τσερτικίδη, τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζο Μαρούδα.

902.gr