Στη Λάρισα πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, λίγο πριν από τις εσωκομματικές κάλπες.

Ο Χάρης Δούκας μίλησε μπροστά από το Πρώτο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, σημειώνοντας ότι "ήρθα να σας δώσω το μήνυμα της ελπίδας για τη νίκη. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί και στα πιο δύσκολα. Ξέρετε πολύ καλά, έχετε παλέψει πολλά χρόνια για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κλείσουμε τον κύκλο επιβίωσης και να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης».

Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφές που έφερε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία «Daniel», ενώ, όπως τόνισε, «υπάρχουν πολλές αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί και μεγάλα έργα που δεν έχουν γίνει».

«Αποφάσισα να κλείσω στη Λάρισα γιατί πιστεύω βαθιά πως το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας πρέπει να βασίζεται στον πρωτογενή τομέα... Στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, που ζητούν αξιοπρέπεια. Αλλά και γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται να δώσουμε έμφαση στη γη, να ενισχύσουμε τους συνεταιρισμούς, τους οποίους απαξίωσε η Νέα Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα, τόνισε πως προσπάθησε να αφιερώσει χρόνο και στο debate, ενώ στη συνέχεια είπε με νόημα «δεν πειράζει, στο επόμενο debate, την ερχόμενη εβδομάδα», δείχνοντας πως είναι αισιόδοξος για την παρουσία του στον β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.