Στις 2 Ιανουαρίου 2024, έλαβε χώρα η 1η Ειδική Συνεδρίαση στο Δήμο Ελασσόνας για την εκλογή του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε το σώμα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που συνήλθε σε συνεδρίαση για πρώτη φορά το 2024 και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία, η οποία θα σημάνει βελτίωση της καθημερινότητάς τόσο σε έργα υποδομών αλλά και εκσυγχρονισμού των παρεχομένων υπηρεσιών, για όλους τους πολίτες του δήμου.

Ομοίως οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μπίζιος Αθανάσιος και Αβρανάς Δημήτριος ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή χρονιά θέτοντας τους δικούς τους στόχους για τη νέα θητεία.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας εκλογής νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, που προήδρευσε η πλειοψηφούσα σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα ως ακολούθως:

∙Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Καριπίδης Ιωάννης

∙Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Αντωνίου Αικατερίνη

∙Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: Αβρανάς Δημήτριος

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας εκλογής Δημοτικής Επιτροπής που προήδρευσε ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Καριπίδης, ως ακολούθως:

Τακτικά μέλη Δημοτικής Επιτροπής:

Σταύρος Αναγνωστούλης

Παρασκευή Γκουγκούλη

Ευάγγελος Γκουτζαμάνης

Θωμάς Κωσταφάκας

Κων/νος Καραγιάννης

Κίμων Κυριακού

Αναπληρωματικά μέλη Δημοτικής Επιτροπής:

Αστέριος Δημουλάς

Κων/νος Δήμκος

Αθανάσιος Μπίζιος

Χαρίσιος Γκοντούρας

Δημήτριος Αβρανάς