Στη φαντασμαγορική εορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας παρευρέθη ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τις οποίες διοργάνωσε ο Δήμος Νίκαιας, παρουσία πλήθους δημοτών της Νίκαιας και κυρίως μικρών παιδιών.

Επιπλέον, παρακολούθησε τις χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τις χορωδίες Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας, Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η κάθ’ ημάς Ανατολή» και Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Λάρισας, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, και από την Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής.

Τέλος, επισκέφθηκε τους πάγκους με τα Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα που προσέφεραν ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αρωγή - Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη».

Με το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Καπετάνος πραγματοποίησε επαφές και συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους τοπικών φορέων της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας.

«Θα ήθελα να συγχαρώ το δήμαρχο Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλο και γενικά τη δημοτική αρχή Κιλελέρ για την άρτια διοργάνωση αυτής της φαντασμαγορικής εορτής για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ειδικά, η συμμετοχή των χορωδιών αλλά και το πλούσιο θέαμα, απογείωσε την εορταστική βραδιά και έφερε το χαμόγελο στα χείλη των μεγάλων και κυρίως των μικρών συμμετεχόντων, που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία της Νίκαιας.

Αυτές τις γιορτές, μετά από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και παρά την οικονομική δυσχέρεια που έχει δημιουργηθεί από την ακρίβεια, ως απότοκο της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης, είναι μόνο προς όφελός μας να θυμηθούμε πώς βιώναμε τα Χριστούγεννα ως παιδιά και να προσπαθήσουμε να παραμερίσουμε τα προβλήματα, εάν αυτό είναι δυνατό, έστω για λίγες ημέρες.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του από την Κεντρική Πλατεία της Νίκαιας ο Χρήστος Καπετάνος.