Στο Διεθνές Τουρνουά Παίδων μπάσκετ, που διοργάνωσαν οι ομάδες Σπάρτακος Λάρισας και Ολύμπια Λάρισας παρευρέθηκε ο Βουλευτής της Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες, Ολυμπιακός Πειραιώς, Απόλλων Καλαμαριάς και Απόλλωνας Κύπρου ενώ στους επισήμους παρακολούθησαν το γεγονός, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, Σουλούκος Σωτήρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας, Τζατζάκης Φώτης, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΛ, Μαϊμουλιώτης Χρήστος και ο δημοτικός σύμβουλος, Κουρδής Αναστάσιος.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής παρακολούθησε το Τουρνουά που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία οι δυο Λαρισαϊκές ομάδες, ενώ είχε την ιδιαίτερη τιμή να βραβεύσει τον «Σπάρτακο» Λάρισας.

Κατά την έξοδο του ο Χρήστος Καπετάνος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια αποδέχτηκα την πρόσκληση της Λαρισαϊκής ομάδας “Σπάρτακος” να παρευρεθώ στο σημερινό Διεθνές Τουρνουά Παίδων Μπάσκετ που συνδιοργάνωσε με την “Ολύμπια” Λάρισας.

Ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό και δημιουργεί στα παιδιά τα σωστά ερεθίσματα ώστε να θέτουν γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία τους. Το ήθος, οι αξίες και τα ιδανικά αποτελούν τη βασική δομή των αθλητών και δημιουργούν ανθρώπους με πνεύμα και πειθαρχία, χρήσιμους για την κοινωνίας μας. Είναι σπουδαίο να βλέπεις τα μικρά παιδιά να συμμετέχουν στις αθλητικές διαδικασίες κατακτώντας διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είχα την χαρά να συγχαρώ και τον μεγάλο διεθνή μας μπασκετμπολίστα Αργύρη Καμπούρη που ήταν παρών στην εκδήλωση και συνεχίζει να διδάσκει τα νέα παιδιά με το ήθος του».