Η Έλσα, η Άριελ, ο Μουλάν, ο Ηρακλής, η Γιασμίν & ο Αλαντίν, η Πεντάμορφη & το Τέρας, η Πριγκίπισσα & ο Βάτραχος, η Ραπουνζέλ, και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της  Disney, έρχονται στη σκηνή τη αίθουσας συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας,την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, και ώρες 12.00 με 16.00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Μουσικότροπο”.

Η Σία Κοσκινά, η ιδρύτρια της πρώτης σχολής μιούζικαλ της χώρας και η Ελληνίδα με την χαρακτηριστική χροιά, που αγαπήθηκε από τις μεταγλωττίσεις της Barbie & της Έλσας των «Frozen Ι & ΙΙ», μέσα από ένα 4ωρο σεμινάριο, θα διδάξει σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 ετών και πάνω  τον τρόπο να ενσαρκώνουν αγαπημένους ήρωες της Disney. Το αποτέλεσμα θα το παρουσιάσουν σε μια παράσταση Showcase.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν αναλυτικά:

~Σωματικό Ζέσταμα/ Body Warm Up

~Η αναπνοή του τραγουδιστή – ηθοποιού/Breathings

~Ασκήσεις Ορθοφωνίας/Speech

~Φωνητική Άσκηση/Posture

~Δραματουργική Ανάλυση Ρόλου/Dramatic Analysis

~Υποκριτική στο Τραγούδι/Acting Through Song

~Χορογραφία/ Choreography

~Σκηνοθεσία Αποσπάσματος/Directions in Professional Performance

~Μικρή Παράσταση σε κοινό /Little Showcase Performance

~Απονομή Βεβαιώσεων-Γιορτή / Final Workshop Celebration

 

Πληροφορίες Σεμιναρίου: Αθηνά-Μαρία Μυλωνά 6906062038

Συντονισμός Σεμιναρίου: Έλλη Νταϊλιάνη 6981136698

 

Η Σία Κοσκινά ερμηνεύει το μιούζικαλ στην Ελλάδα από το 1992 μέχρι σήμερα. Με ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό που συμπεριλαμβάνει την εκπαίδευση δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους και σημαντικές υποτροφίες στο εξωτερικό, μία μακρά πορεία στην ελληνική μουσικοθεατρική σκηνή με μεγάλους πρωταγωνιστές, 20ετή καριέρα στη μεταγλώττιση σε χαρακτηριστικούς ρόλους των εταιριών: Disney,Mattel & Dreamworks, και την ίδρυση της πρώτης επαγγελματική σχολής μουσικού θεάτρου/μιούζικαλ στην Ελλάδα.