Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 σε μία εκδήλωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση παραδόθηκε προς χρήση ο νέος χλοοτάπητας στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου.

Ειδικότερα ο Δήμος Τυρνάβου ολοκλήρωσε και παρέδωσε την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Γηπέδου Τυρνάβου, χλοοτάπητα στον οποίο είχαν να γίνουν αντίστοιχες εργασίες εδώ και 18 έτη.

Η παράδοση επικυρώθηκε με την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Δεσκάτης ενώ ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας βράβευσε τους παλαίμαχους για το ήθος και την διάθεση με την οποία προάγουν τον αθλητισμό και εν γένει τον πολιτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Κορδίλας Δημήτρης ο οποίος εξήρε το όλο εγχείρημα.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε την εξέχουσα σημασία του έργου αυτού καθόσον παραδόθηκε στους συνδημότες αθλητές ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών ενώ υπενθύμισε πως έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στα γήπεδα ποδοσφαίρου Δένδρων και Πλατανουλίων.

Τέλος ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως η νυν Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια για συντήρηση και αναβάθμιση όλων των υπάρχουσων δημοτικών υποδομών.