Ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε εντός έδρας τον ήδη πρωταθλητή του φετινού βορείου ομίλου, Πανσερραϊκό με 2-0 και ανέβηκε στους 25 πόντους, ενώ οι "κόκκινοι" παρέμειναν στους 60 πόντους.

Η ομάδα από τις Σέρρες θα βρίσκεται την νέα σεζόν στην SL1, ενώ η θεσσαλική ομάδα είναι ένα βαθμό μακριά για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα και είχε στο 5' λεπτό κεφαλιά με τον Κατσαντώνης, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν φάση με τον Γκαλίτσιο, ενώ έκαναν το 1-0 με τον Χατζή στο 33' λεπτό. Οι "κόκκινοι" είχαν ευκαιρίες κυρίως με τον Μπαίροβιτς και τον Κατσαντώνη. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για τους κυανόλευκους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Κάσας στο 54' λεπτό. Ο Ηρακλής Λάρισας διατήρησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Πανσερραϊκό με 2-0.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης, Κάσας, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Παντεκίδης, Αυλωνίτης, Ζέρης, Λυμπεράκης, Στάικος (46′ Κολομπίνο), Θυμιάνης (74′ λ.τ Δεληγιαννίδης), Σοφιανός (61′ Κανίς), Μούργος (61′ Στίνα), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (61′ Σαΐντ).

liganews.gr