Ο Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη οκτώ θέσεων. Οι θέσεις εργασίας αφορούν οδηγό και εργάτες πράσινου.

Οι προσλήψεις συνολικά 8 ατόμων θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δε θα υπερβαίνει τους 5 μήνες (με ημερομηνία λήξης όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2024 που είναι η λήξη της αντιπυρικής περιόδου) για κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες της Διεύθυνσης Πρασίνου που αφορούν στην Πυρασφάλεια,

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Λαρισαίων

ΔΕ Οδηγών / ΔΕ Οδηγών - 1 θέση

ΥΕ Εργατών Πρασίνου / ΥΕ Εργατών Πρασίνου - 7 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, από την 17η Μαΐου 2024 έως και την 24η Μαΐου 2024 στο Δήμο Λαρισαίων - Τμήμα Διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού (Ι. Δραγούμη 1, 2ος όροφος, παραλαβή δικαιολογητικών: Ανδρέου Ελένη, Αργύρη Φωτεινή, πληροφορίες: Ελένη Ανδρέου τηλ. 2413500318).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης (στοιχείο 4 της ενότητας απαραίτητα δικαιολογητικά) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Λαρισαίων στη διαδρομή: Ενημέρωση --> Προσλήψεις Προσωπικού.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

proson.gr