Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, συμμετείχε στην «1η Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδος» στο Τσανάκλειο Μέγαρο στηνn Κομοτηνή, ύστερα από κάλεσμα που έγινε προς όλα τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων της χώρας, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Κομοτηνής και της ΕΕΤΑΑ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων εκπροσώπησαν οι: κ. Παύλος Χατιλάρης, κ. Γιώργος Κατρανάς, κα Γεωργία Σταυρίδου, κ. Αλέξανδρος Τσάτσος και κα Γεωργία Σκριάπα, όπου και παρουσίασαν την λειτουργία του και το έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων της χώρας, αντάλλαξαν μεταξύ τους καλές πρακτικές αλλά και κοινούς προβληματισμούς που απασχολούν το καθένα από αυτά.

Η τριήμερη συνάντηση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Δήμο Κομοτηνής, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού EXAGONO Δήμου Κομοτηνής, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η πρωτοβουλία αυτή εντάχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και αποτέλεσε ένα κάλεσμα για τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων, που δρουν ως ενεργοί πολίτες.