Να δώσουν δυναμικό παρών στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών καλεί όλους τους πολίτες ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, που θα συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, που για πρώτη φορά φέρνει τη φλόγα στην πόλη μας.

"Αιμοδότες και αιμοδότριες φίλες και φίλοι του συλλόγου μας ελάτε όλοι μαζί μας να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της αγάπης, της εθελοντικής αιμοδοσίας, της ελπίδας και της αλληλεγγύης

Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας που σώζει ζωές..." τονίζουν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης Ειρήνη Μάνη και τα μέλη του, επισημαίνοντας ότι "όλοι μαζί μπορούμε, γιατί η ανθρωπιά είναι στο αίμα μας".

Η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ και θα ακολουθήσει την πορεία Βενιζέλου - Αρχαίο θέατρο -πεζόδρομος -Παπαναστασίου και θα καταλήξει στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Παράλληλα από το πρωί θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας .

Επίσης θα γίνει επίδειξη πρώτων βοηθειών από την Ε.Ε.Σ.Π.Τ.Λάρισας.

Και θα υπάρχει λογοτεχνική η γωνία (Γαληνού κ. Φαρμακίδου) όπου θα προβάλλεται ταινία μικρού μήκους με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία από την εταιρεία φίλων Μεσογειακού κινηματογράφου και τεχνών (η είσοδος θα είναι ελεύθερη).