Την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για να παρουσιάσει η δημοτική αρχή τα οικονομικά αποτελέσματα του Larissa Coffee Show ζητά με αίτημά της η δημοτική ομάδα της "Συμπαράταξης Λαρισαίων". 

Αναλυτικά: 

«Κα Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε προφορικά για την αναιτιολόγητη άρνησή Σας να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα «Γενικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής και παρουσίαση των οικονομικών απολογιστικών δεδομένων για το Larissa Coffee Show».

Κατόπιν τούτου οι υπογράφοντες ζητούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου εντός 6 ημερών, όπως ορίζει το άρθρο 4, παρ. 6 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (σύμφωνα με το Άρθρο 67 του ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) με το ίδιο θέμα: «Γενικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής και παρουσίαση των οικονομικών απολογιστικών δεδομένων για το Larissa Coffee Show».

Όπως σημειώναμε και στο αίτημά μας, μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του Larissa Coffee Show, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης από 24-26 Μαΐου, είναι αναγκαίο για τους πολίτες να ενημερωθούν από τη Δημοτική Αρχή άμεσα για τα αποτελέσματα του εγχειρήματος και τα οικονομικά δεδομένα στο σύνολό τους (έξοδα του Δήμου, έσοδα, χορηγίες κλπ )».