Πολλοί Ιεροί Ναοί του Δήμου Τεμπών είναι αφιερωμένοι στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο και έτσι ανήμερα του Πάσχα εψάλλει ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα τελέστηκαν Πανηγυρικές Θείες Λειτουργίες και λατρευτικές εκδηλώσεις.

Με τον Εσπερινό της Αγάπης και τον Εσπερινό της εορτής του Πολιούχου άρχισαν, την Κυριακή του Πάσχα, οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Χειμάδι.

Παρών στον εσπερινό ήταν ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λίταινας, ο Πρόεδρος και η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου Γιώργος Σαΐτης και Ελευθερία Σκρίμπα.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στους Γόννους, ο εορτάζων Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Τσέτσιλας, ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Καραναστάσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Σίμος και ο εορτάζων Γιώργος Ντόντος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γόννων Θωμάς Παπαδόντας συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία λειτουργούντος του π. Βασιλείου μετά του π. Χρήστου. Πριν την αρτοκλασία και την απόλυση πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους των Γόννων από καβαλάρηδες του Συλλόγου Αραβανίτικων Αλόγων «ο Άγιος Γεώργιος» Γόννων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιεροψάλτες απέδωσαν αριστοτεχνικά τους βυζαντινούς ύμνους.