Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί και είναι η καλύτερη στιγμή να φυτέψουμε του σπόρους που θέλουμε να καλλιεργήσουμε έχοντας ρεαλιστικά όνειρα και προσδοκίες. Οι τομείς σχέσεις, συνεργασίες και η ασφάλεια που θέλουμε να νιώσουμε στην ζωή μας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι το κύριο μότο της Νέας Σελήνης στο συγκεκριμένο ζώδιο, δίνοντας την ευκαιρία για επεκτατικές αλλαγές μιας και η συμμετοχή του Δία και του Ουρανού είναι ενεργή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, με την νέα Σελήνη στον Ταύρο η φιλία και η συντροφικότητα γίνονται αξίες ανεκτίμητες για το επόμενο διάστημα. Στιγμή απολογισμού και εφεύρεσης νέων τρόπων επαφής και σύνδεσης με τους ανθρώπους που σας δίνουν ασφάλεια στην ζωή σας.

Για τους Ταύρους, με πολύ προσωπικά ζητήματα σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα οι πραγματικές αξίες για εσάς συνδυαστικά με την δυναμική και την ενέργειά σας θα σας βοηθήσει να προβληθείτε και να επεκταθείτε.

Για τους Διδύμους, εκ του αποτελέσματος βλέπετε αυτή την στιγμή πως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε ή δεν έρχεται το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα βρίσκεστε στην πλεονεκτική θέση αναθεωρώντας και κατανοώντας σε βάθος τις αληθινές αξίες στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Καρκίνους, ευκαιρία για αληθινή επικοινωνία δίνει απλόχερα σε εσάς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Βαθύτερα συναισθήματα και έννοιες οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν αθέατες, αυτή την στιγμή έρχονται στο προσκήνιο και δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται κυρίως από άλλους ανθρώπους ή ομάδες.

Για τους Λέοντες, σε έναν πιο ξεκάθαρο στόχο σας βοηθά η νέα Σελήνη στον Ταύρο να στοχεύσετε. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε ένα ξεσκόνισμα στις αξίες σας και να διακρίνετε/ξεχωρίσετε ποίες από αυτές είναι πράγματι πολύτιμες για εσάς στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Παρθένους, η νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα να υποστηρίξετε τα επιχειρήματά σας με πράξεις. Να στοχεύσετε στην κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να δείξετε την αξία σας χωρίς κανένας να μπορεί να την αμφισβητήσει. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά επιτεύξιμο.

Για τους Ζυγούς, να εστιάσετε σε ότι είναι αληθινό σας βοηθά η νέα Σελήνη στον Ταύρο. Μια διαδρομή με προκλήσεις αλλά την ίδια στιγμή θεραπευτική για εσάς και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που πραγματικά έχετε μέσα στην καρδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, είτε αφορά προσωπικές σας σχέσεις είτε επαγγελματικές η νέα Σελήνη στον Ταύρο απέναντι σας, σας βοηθά να επανατοποθετηθείτε και να τις αξιολογήσετε εκ νέου. Κάποιους μπορεί να τους έχετε αδικήσει, να μην τους έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία ή το αντίθετο.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση που υπάρχει κοινό όφελος σας βοηθά η νέα Σελήνη στον Ταύρο να προχωρήσετε κυρίως εάν βρίσκεστε σε συνεργασία. Η κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη έρχεται μέσα από την αλληλεπίδραση με ανθρώπους που κινούνται και είναι μέρος της καθημερινότητά σας.  

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε εγχειρήματα που μπορούν πραγματικά να δώσουν νόημα στην ζωή σας. Η κατανόηση της αληθινής τους αξίας για εσάς θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα σε ότι είναι πραγματικά δημιουργικό και μπορεί να επεκταθεί.

Για τους Υδροχόους, Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία και δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που θέλετε ή για κάποιους λόγους έχετε απομακρυνθεί ενώ είναι για εσάς πολύτιμο. Η προθυμία σας είναι το κλειδί της επιτυχημένης συνεργασίας.

Για τους Ιχθύες, οι αξίες είναι μια προσωπική υπόθεση για τον κάθε έναν από εμάς και η νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο με κέντρο εσάς. Όλα είναι διαπραγματεύσιμα εκτός αυτό που πραγματικά ζητά η καρδιά σας.