Τρίτη μεταγραφή για την ΑΕΛ που ενισχύθηκε στη θέση του τερματοφύλακα ανακοινώνοντας τον Κώστα Θεοδωρόπουλο το βράδυ της Τετάρτης. 

Πρόκειται για Λαρισαίο τερματοφύλακα που είχε αγωνιστεί στο Europa League με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από δύο χρόνια. Με την ΑΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Έχει αγωνιστεί σε Τοξότη Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δόξα Δράμας, Ιωνικό, Χανιά, Αστέρα Τρίπολης, ενώ από το καλοκαίρι του 2016 βρίσκεται στον Πανιώνιο, έχει συμβόλαιο μέχρι 30/06/2018, αλλά δεν είναι βασική επιλογή του προπονητή του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να παίξει σε αρκετές ομάδες, με τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης να είναι αξιομνημόνευτη, καθώς αποτέλεσε μέλος των Αρκάδων στις προκρίσεις επί της Μάιντς και της Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2014 για το Europa League. Έχει 107 συμμετοχές μέχρι τώρα στην καριέρα του σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ φόρεσε και το εθνόσημο αγωνιζόμενος τρεις φορές με την Εθνική ομάδα των Νέων. 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Λαρισαίου τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο πανύψηλος (1.98 μ.) τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στις 27/03/1990 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Τοξότη Λάρισας, αλλά παρότι δοκιμάσθηκε το καλοκαίρι του 2008 στην ΑΕΛ, δεν αποκτήθηκε. Συνέχισε ωστόσο την καριέρα του στην U20 του Ιωνικού, όπου έγινε και επαγγελματίας. Ακολούθησαν τα γκολπόστ της Δόξας Δράμας, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και των Χανίων, απ' όπου μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έκανε και τις καλύτερες σεζόν του, καταγράφοντας συν τοις άλλοις δέκα συμμετοχές στο Europa League. Από τον περασμένο Ιούνιο ανήκε στον Πανιώνιο, απ' όπου έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στα πάτρια», τονίζει η ανακοίνωση της ΑΕΛ