Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατο των Δημήτρη Μουσιάρη και Δημήτρη Κουκουλίτσιου η Ερασιτεχνκή ΑΕΛ σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Ήταν τέτοια ημέρα πριν 40 χρόνια όταν τα μεγαλύτερα ταλέντα της ΑΕΛ, Δημήτρης Μουσιάρης και Δημήτρης Κουκουλίτσιος έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, επιστρέφοντας από την Εθνική Ελπίδων, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Μόλις στα 19 τους χρόνια έφυγαν από τη ζωή μα δεν ξεχάστηκαν. Ούτε από το λαό της ΑΕΛ, ούτε από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, ούτε από το Γιάννη Βαλαώρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο και σώθηκε.

Φόρεσαν από μικρή ηλικία το άλογο στο στήθος και πρόλαβαν να λάμψουν, ο Κουκουλίτσιος σε 119 ματς με 22 γκολ, ο Μουσιάρης σε 64 ματς με 10 γκολ σε Α και Β Εθνική.

Ο άδικος και πρόωρος χαμός τους στέρησε από το ελληνικό ποδόσφαιρο δύο σπάνια ταλέντα και άφησε στην ΑΕΛ ένα αναπάντητο ερώτημα, πόσο πιο ψηλά και πόσο πιο γρήγορα θα έφτανε η ομάδα μας με τους Δημήτρηδες στη σύνθεσή της.

40 χρόνια μετά συνεχίζουν να μνημονεύονται από γενιά σε γενιά και να αποτελούν έμπνευση για κάθε νέο ποδοσφαιριστή της Λάρισας. Αιωνία τους η μνήμη.»

(*) Αύριο Σάββατο 7/9 και ώρα 11π.μ., στη Θύρα 3 του Σταδίου Αλκαζάρ, θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των Δημήτρη Κουκουλίτσιου και Δημήτρη Μουσιάρη.