Τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους αρέσκονται να γυμνάζονται με το συγκεκριμένο τρόπο. Τα νέας γενιάς μοντέλα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια και μειώνουν τους κραδασμούς. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Το Asics Gel-Noosa FF M είναι ένα παπούτσι ειδικά κατασκευασμένο για τρίαθλο. Ενσωματώνει την καινοτόμα τεχνολογία FlyteFoam, δημιουργώντας μία ελαφριά ενεργή, αντικραδασμική εφαρμογή. Το άνω τμήμα κατασκευάζεται από ειδικά σχεδιασμένο πλέγμα, που επιτρέπει στο παπούτσι να φορεθεί και χωρίς κάλτσα.

Η εξωτερική σόλα wet-grip χαρίζει πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους αθλητές που ζητάνε γρήγορες μεταβάσεις μεταξύ των σταδίων του αγώνα. Η τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας FLYTEFOAM αποτελείται από ενισχυμένες οργανικές ίνες, που διαστέλλονται και συστέλλονται, ενώ έχουν εξαιρετική αντοχή, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.

Διαθέτει ελαστικά κορδόνια για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Η 10mm κλίση του asics Noosa FF μετατοπίζει την μάζα του σώματος προς τα εμπρός. Με αυτό τον τρόπο μειώνει τις πιέσεις που ασκούνται στα κάτω άκρα. Τα ανεξάρτητα τοποθετημένα καψούλια των κορδονιών αμβλύνουν την ένταση, δημιουργώντας μία προσαρμοσμένη εφαρμογή του άνω τμήματος. Έτσι, χαρίζει άνεση και σταθερότητα.

Η άνευ ραφών κατασκευή προστατεύει το πόδι από ερεθισμούς που δημιουργούνται από τις συμβατικές ραφές, χαρίζοντας μοναδική άνεση. Η τεχνολογία Asics-Gel στην περιοχή της φτέρνας λειτουργεί υποδειγματικά, εξαφανίζοντας τους κραδασμούς καθ' όλες τις μεταβάσεις του ποδιού.