Κρίσιμο αγώνα στη μάχη της παραμονής δίνει η ΑΕΛ που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά σήμερα (18:15, NOVA) αναζητώντας την πρώτη της νίκη φέτος.

Οι «βυσσινί» προέρχονται από την περιπετειώδη ήττα από τον Παναθηναϊκό και αναζητούν βαθμούς καθώς είναι ουραγοί της βαθμολογίας με μόλις 3. Από πάνω τους ο Πλατανιάς με 6 και σήμερα δίνεται μία δύσκολη, αλλά καλή ευκαιρία στην ΑΕΛ να πιάσει τους Κρητικούς στη βαθμολογία.

Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή για την Αθήνα και το ταξίδι για τα Χανιά έγινε α το πρωί του Σαββάτου. Ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πλατανιά στους Γιοβάνοβιτς, Γκόλια και Μασούρα που είναι τραυματίες, ενώ διαθέσιμοι είναι εκ νέου οι Μπάμπιτς και Κόντορ.

Εκτός σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό, πέρα από τον Μασούρα, είναι και ο Κρητικός. Η ΑΕΛ μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά δεν θα αναχωρήσει για Αθήνα. Θα διανυκτερεύσει στα Χανιά και θα αναχωρήσει βράδυ Δευτέρας. Άρα στη βάση της θα επιστρέψει ξημερώματα Τρίτης (24/10) και ενώ την Τετάρτη (25/10) είναι η αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο AEL FC Arena.

Η αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζεται από τους: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κοντόρ, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Ναβάρο, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μπάμπιτς.