Η αντηλιακή προσώπου είναι ένα προϊόν άκρως απαραίτητο για την αποτελεσματική προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, όταν αυτή εκτίθεται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.
Το Ducray Melascreen UV Creme Riche με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ Dry Touch διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 40ml. Είναι ιδανικό σκεύασμα για όσους διαθέτουν ξηρό δέρμα. Η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου ενδείκνυται για την προστασία από τις δυσχρωμίες που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο, σε εντοπισμένες καφέ κηλίδες ή σε κηλίδες γήρανσης.


Περιορίζει και εξασθενεί τις καφέ κηλίδες, ενώ χάρη στο φωτοπροστατευτικό σύστημά της προστατεύει από τις UVA και UVB. Το Ronacare AP περιορίζει τις καφέ κηλίδες και επιπλέον δρα προστατευτικά κατά της φωτογήρανσης. Η απαλή υφή της συνδυάζει την ενυδάτωση και το μη λιπαρό τελείωμα, ενώ έχει αόρατη σύνθεση, είναι φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, ακόμα και αν εφαρμόζεται σε χώρους με υψηλές θερμοκρασίες.
Με τη χρήση της το δέρμα ξαναβρίσκει τη χαμένη λάμψη του και οι δυσχρωμίες που οφείλονται στον ήλιο εξασθενούν. Περίπου μισή ώρα πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο, να εφαρμόζετε ομοιόμορφα 5-6 δόσεις στο πρόσωπο, 9-10 δόσεις στο ντεκολτέ και 1-2 δόσεις στη ράχη κάθε χεριού, αλλά να αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια.
Η μη εφαρμογή της συνιστώμενης ποσότητας. μπορεί να ελαττώσει σημαντικά και την παρεχόμενη προστασία. Έχει υποαλλεργική σύνθεση, είναι μη φαγεσωρογόνος και δεν περιέχει parabens και άρωμα.