Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα αποτελεί για κάθε γυναίκα που θέλει να χαρεί με ασφάλεια τον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι, το νούμερο ένα προϊόν προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Το φυσικό αντηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας 20+ της Jason, είναι ένα σκεύασμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους δέρματος.
Πρόκειται για μία μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με εξαιρετικά απαλή και ελαφριά υφή, η οποία απορροφάται τέλεια από το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένη με ειδικά επιλεγμένα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και βιολογικό πράσινο τσάι, που συνδράμουν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.


Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα και δεν φράζει τους πόρους του δέρματος. Είναι εντελώς διαφανής και μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από το μακιγιάζ, χωρίς να επηρεάσει τον τόνο του χρώματος βάσης.
Είναι υποαλλεργική και δεν περιέχει lauryl/laureth sulfates, parabens, παράγωγα πετρελαίου, φθαλικές ενώσεις, ζωικά παράγωγα. Είναι βιοδιασπώμενο. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 135 ml. Δρα ενάντια στη δημιουργία μαύρων κηλίδων και προλαμβάνει τα ηλιακά εγκαύματα.
Εφαρμόστε άφθονο προϊόν σε όλα τα εκτεθειμένα στον ήλιο σημεία του δέρματος περίπου μισή ώρα πριν την έκθεση. Επαναλάβετε μετά την κολύμβηση, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.