Αρκετοί άνθρωποι έχουν την απορία πως γίνεται γνωστοί σταρ της τηλεόρασης να κάνουν το αδυνάτισμα κοιλιά https://www.my-pharmacy.gr/tag/adunatisma-koilia και στο υπόλοιπο σώμα να μοιάζει με παιχνίδι και να έχουν τόσο περιποιημένη και κομψή σιλουέτα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και έπειτα από μια εγκυμοσύνη ή ένα σοβαρό χειρουργείο.

Η απάντηση αφορά στις περισσότερες περιπτώσεις τις λύσεις που προσφέρει η επιστήμη και διαφέρουν πολύ από τις κλασικές δίαιτες και την πολύωρη γυμναστική. Μία από τις πιο γνωστές μορφές αδυνατίσματος στο εξωτερικό είναι η Celludrop. Πρόκειται για μια διαδικασία που εξαφανίζει το λίπος μέσα σε λίγες μέρες, αφού στοχεύει άμεσα στα λιποκύτταρα και όχι σε όλο το σώμα.

Οι γιατροί στο επιστημονικό κέντρο Advanced Medical Aesthetics στην Columbia, τονίζουν πως αυτή η θεραπεία λιώνει το λίπος. Το μυστικό της βρίσκεται στη διπλή δράση που έχει. Από τη μια πλευρά λιώνει το λίπος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και από την άλλη το παγώνει με την κρυολιπόλυση.

Η εφαρμογή που γίνεται πάνω στο σώμα είναι απλή και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Μια μεταλλική κεφαλή έρχεται σε επαφή με τις συγκεκριμένες περιοχές με συσσωρευμένο λίπος και με τη μετάδοση των κατάλληλων συχνοτήτων, το λιώνει. Ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία αισθάνεται μόνο ζέστη ή κρύο. Μέσα σε λίγες μέρες ο οργανισμός αποβάλλει το περιττό λίπος.

Η συγκεκριμένη μέθοδος υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε μερικές μέρες. Τις περισσότερες φορές απαιτούνται έξι συνεδρίες των 30 λεπτών που κοστίζουν περίπου 80 ευρώ η κάθε μία. Με αυτή τη θεραπεία ενισχύεται η αναπαραγωγή κολλαγόνου, και επιτυγχάνεται η σύσφιξη.