Mόνη στη 2η θέση του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 έμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας ύστερα από τη νίκη με 2-0 επί του Ηρακλή Λάρισας την Πέμπτη (6/4) για τη 18η αγωνιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι» με 34 βαθμούς είναι στο -9 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να βρίσκονται στη 12η θέση με 16 πόντους, παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο ΑEL FC Arena o Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ στο 9' με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κοζορώνης, ενώ οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν το 1-1 στο 27', όταν ο Λαγωνίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Τσέλιος βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα, για να σταματήσει αυτή στο δοκάρι.

Στο 33' ο Κοζορώνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 45' ο Πολίτης πέτυχε με σουτ το 0-2, αξιοποιώντας την πάσα του Μπούζα.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός ο Ηρακλής Λάρισας και η νίκη ήρθε άνετα για την ΑΣΑ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Γιουματζίδης του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Τσεχελίδη, αμφότεροι του Συνδέσμου Μακεδονίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης (84' Λεσάι), Καμπέρης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Μπάμης, Χατζής, Μπόσιο, Χριστίδης (73' Τασιούλης), Κέρι (84' Ζαφειρίου), Κάσας (81' Συρεγγέλας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Λαγός, Μπούζας (66' Μπάλλας), Γιάκος (80' Αλιατίδης), Ελιβέλτο (86' Κορέλας), Πολίτης (86' Θεολόγης), Αθανασιάδης (66' Μπάτροβιτς).

a-sports.gr