Γνωστό πολυκατάστημα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», πρόσφερε στους παιδικούς σταθμούς Νίκαιας και Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ μια σειρά από χρηστικά είδη (βιβλιοθήκες, τραπεζάκια, καρέκλες, επιτραπέζια παιχνίδια κ.λπ) τα οποία θα συμβάλλουν στην περαιτέρω βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των σταθμών και θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των νηπίων.
Η προσφορά πραγματοποιήθηκε ύστερα από γραπτό αίτημα των παιδικών σταθμών στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα η διεύθυνση του καταστήματος. Σε δήλωσή της η προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής και παιδικών σταθμών Σ. Ντάντη αφού ευχαρίστησε τη διεύθυνση του καταστήματος για την άριστη συνεργασία και την ταχεία ανταπόκριση στο αίτημα ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα υγιείς επιχειρήσεις να εκπονούν και να υλοποιούν προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν αυτά αναφέρονται σε μικρά παιδιά.
Την κυρία Ντάντη, η οποία πριν την παραλαβή των ειδών συναντήθηκε και ευχαρίστησε προσωπικά για την εξόχως σημαντική ενέργεια τον διευθυντή του καταστήματος, συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Κ. Φιλιππούλης και  Κ. Χατζηκωσταντίνου, ο πρόεδρος της ΚΔΕΚ Αχ. Χατζούλης και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας.